Personal Mental Coach

Mental Coaching

Onze manier van denken is bepalend voor hoe we naar onszelf en de anderen kijken, hoe we ons voelen en hoe we met de moeilijkheden en mogelijkheden van het leven omgaan. 

Soms zitten we zo gevangen in onze geconditioneerde mentale verhaallijnen en pijnlijke emoties dat we niet meer in contact staan met onze "zijnskern", ons potentieel, of dat van de anderen. Tekort aan zelfbewustzijn en zelfacceptatie is een groot obstakel op de weg naar geluk en zelfontplooiing.  Ook pijnlijke emoties als angst, kwaadheid, verdriet, allerlei verslavingspatronen (drank, drugs, seks, eten, computer …) en pijn uit het verleden bemoeilijken die zoektocht.  

Als we stoppen met ons volledig te identificeren met onze gedachten, gaat ons leven er anders uitzien.

Met de juiste geestelijke voeding en training kun je daar beweging in brengen. 
Meditatie en mindfulnessoefeningen helpen je meer inzicht krijgen in je eigen denk- en gedragspatronen die je welbevinden in de weg staan en om bewuster en milder om te gaan met jezelf en de obstakels en uitdagingen die je tegenkomt. 
Loslaten van wat je niet bent, brengt je dichter bij je authentieke zelf en je keuzemogelijkheden. Zelfacceptatie en mededogen voor jezelf spelen daarbij een belangrijke rol.  Je leert steeds bewuster te kiezen voor wat je werkelijke vreugde geeft.
Wandelmeditatie en muziektherapie zijn "uplifting" voor je geest en geven je inspiratie om je levensweg op een meer creatieve wijze te bewandelen. Berg op en berg af.  Bij regen en zonneschijn.

Zelfkennis en mededogen leiden tot zelfaanvaarding, wat geestelijk en emotioneel zeer bevrijdend kan zijn.

Als mental coach wil ik je helpen om:

  • je geest te trainen zodat je bewuster en ruimer kunt kijken naar alles wat zich in het leven aandient. 
  • de weg te vinden naar bevrijding van je verslavingsgedrag.
  • een mildere kijk op jezelf en de ander te ontwikkelen zodat je mensen en situaties op een andere manier kunt benaderen. 
  • pijn uit het verleden te transformeren zodat je het heden op een nieuwe wijze kunt ervaren.
  • dichter te komen bij wie je werkelijk bent zodat je meer innerlijke rust, wijsheid, verbondenheid en levensvreugde creëert.